مواد لازم:
کره: 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یک عدد؛ کاملا ریز شود.
کرفس: 2 شاخه؛ کاملا ریز شود.
سیر: یک حبه؛ کاملا ریز شود.
قارچ: 450 گرم؛ شسته و درشت خرد شود.
آب مرغ یا سبزیجات: 4 پیمانه
سیبزمینی: 200 گرم؛ پوست کنده و به قطعات مکعبی خرد شود.
جعفری خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
• کره را درون قابلمهای بزرگ روی حرارت متوسط ذوب کنید.
• پیاز، کرفس و سیر را به ظرف اضافه کرده و حدود 4- 3 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند آنها را بپزید.
• قارچ را به مخلوط فوق اضافه کرده و 6- 5 دقیقه دیگر آنها را بپزید.
• آب مرغ و سیبزمینی را به ظرف اضافه کرده و بگذارید بجوشند سپس با حرارت کم تا 30 دقیقه آنها را بپزید.
• با استفاده از همزن و یا دستگاه غذاساز سوپ را به صورت درشت پوره کنید.
• ابتدا جعفری سپس نمک و فلفل را به سوپ اضافه کرده و تا سرد نشده آن را میل کنید.
www.ivillage.com